Wednesday, December 24, 2008

Malaysia Super league and AFF Suzuki Cup for FIFA 08 PC

This is actually two special CMP package for FIFA 08. By request from a fellow HMC forumer, I decided to convert both my patch, MSL4FIFA09 and AFF Suzuki Cup for FIFA09 (all PC version) and make it works with FIFA 08 PC.

So Encik Ahmad, here is the patch,
MSL2009 for FIFA08 - [url: http://www.mediafire.com/?mzizcgzzfcz]
AFF Suzuki Cup 2008 for FIFA08 - [url: http://www.mediafire.com/?iolmzmynw0j]

Since it is a 99 % conversion, so most of the GUI and data are similar with FIFA09 version, with the exception of kits, I redo since I have to place a shadow layer for all 14+8 teams.

Hope this patch will satisfy the other FIFA08 PC version gamer too.

Remember, to play Suzuki Cup, look for it in Rest of World header in tournament mode.

9 comments:

Farid Fabregas said...

thanks for all

Farid Fabregas said...

saya dh guna CM09 utk guna patch ni, tapi tak boleh. nape ye?

MSL09 Patcher said...

Farid,
Untuk instal patch FIFA08, mesti gunakan Creation Master 08 pula. CM09 tak compatbile dengan dat FIFA08, oleh itu CM08 mesti digunakan.

oil said...

macamana nak buat tournement baru contoh..piala FA, piala malaysia dll tournement dlm TM liga Malaysia guna CM08

oil said...

Bro kalau boleh buat lah patch MPL2009 dlm bentuk zip file...dan cmp..file mudah buat pilihan.

rock_koci said...

Nape aku xleh download dari mediafire...aku harap seseorang yang dah download tlong letak fail kat sofpedia.com atau 4shared.com..internet kat sna ok....nak download ja mesti xbleh...smpai setengah g...dah leh nak download..

MSL09 Patcher said...

Mangkali, server dia ada problem kot. Kalau betul, selalunya ia adalah temporary, seperti juga dulu kerap berlaku dgn rapidshare punya server.

sabar, dl balik selepas brp jam. Selalunya okay. Terima kasih di atas sokongan semua.

TAHUKAH ANDA, dengan mediafire.com, pemuatturun boleh menggunakan DL accelerator seperti flashget atau orbitdownloader. Gunakanlah Orbit sekarang.

Maiz Hasyimi said...

asal link dye x leh download!!

azrul rul said...

bro.. yg terbaru xde er?? link ni da dead laa